ProfilGate® – sistemul inovator pentru curăţare roţi, anvelope şi încălţăminte în zone industriale.

În sfârşit, curat!

Se întâmplă adesea să subestimăm contaminarea în zonele de producţie, prin pătrunderea murdăriei ce se lipeşte pe anvelopele diferitelor utilaje de manipulare a materialelor, cum sunt motostivuitoarele. De regulă, contaminarea începe la intrare iar apoi vehiculele şi angajaţii transportă murdăria tot mai departe în interiorul zonelor sensibile de producţie.

 

Utilizarea ProfilGate® contribuie la:
  • Minimizarea răspândirii murdăriei şi umezelii.
  • Creşterea calităţii produselor dumneavoastră.
  • Minimizarea accidentelor cauzate de podele umede, alunecoase.
  • Scăderea costurilor pentru curăţare & întreţinere.
  • Protejarea podelelor împotriva zgârieturilor sau deteriorării.
  • Creşterea securităţii în muncă.
  • Anvelopele sunt curăţarte automat când autovehiculul trece peste panourile ProfilGate®.
  • Murdăria este colectată centralizat în tăvi care pot fi golite cu uşurinţă.

 

Perii

brushes   Perii sistemului ProfilGate® au fost îmbunătăţiţi pentru a asigura cea mai bună curăţare posibilă. Înclinaţia patentată a periilor Nylon® asigură cel mai bun efect de curăţare prin  îndepărtarea mecanică a  murdăriei imediat ce este aplicată o greutate. Perii de lungimi  diferite pătrund adânc în profiluri şi le curăţă  temeinic.

 

 

Corp cu formă ascuţită

corp cu forma ascutita   Partea superioară a corpului periei are forma unui acoperiş ascuţit. Acest fapt permite  lichidelor şi particulelor de murdărie să se prelingă pe margini şi să cadă mai uşor în tavă.
Corpurile perilor mici cu o lăţime de numai 22 mm permit căderea particulelor de murdărie  de până la 8 mm direct în tavă, în loc să rămână prinse în partea superioară a periilor.

 

 

Corp cu formă profilată

corp cu forma profilata   Corpul periilor are o formă specifică, astfel, particulele mai mari de murdărie şi pietricelele  pot cădea cu  uşurinţă în tăvile din oţel inoxidabil, după ce trec de marginea superioară.

Combinaţia dintre corpul suplu al periei care prezintă o tensiune proprie şi înclinaţia  patentată a periilor asigură automat o experienţă de curăţare activă şi temeinică.

 

 

Material / Nou 2014

materia nou Noile corpuri de perie sunt co-extrudate din PVC rigid şi moale. Datorită PVC-ului rigid, corpul periilor îşi păstrează permanent aceeaşi tensiune pentru a împinge perii în diferitele profile. Utilizarea suplimentară a PVC-ului plastifiat, în partea superioară a corpului periilor asigură reducerea zgomotului la traversarea panourilor de curăţare.

 

 

Peria tip bandă

perie tip banda   Benzile de perii prezintă o tensiune proprie care le împinge deasupra părţii superioare a  grilajului cu  până la 8 mm. Această tensiune combinată cu poziţia înclinată a periilor determină vibrarea acestora  atunci când sunt traversate de vehicule. Datorită vibraţiilor, murdăria cade în rezervorul din oţel inoxidabil  (tava colectoare) de dedesubt. Pentru protejarea periilor, în special la încărcături ridicate, acestea se  retrag automat sub nivelul grilajului.

 

 

ProfilGate® pentru vehicule

Chiar dacă considerăm că este normal să ne ştergem tălpile încălţămintei înainte de a intra într-o clădire, murdăria transportată în unităţile industriale pe anvelope sau roţi a fost de regulă pierdută din vedere.

Până în prezent, singura modalitate de a împiedica acest fenomen a fost curăţarea ulterioară a podelelor murdare, acţiune ineficientă şi mare consumatoare de timp.

Cu ProfilGate® problema murdăriei poate fi în mare măsură eliminată la intrare, unde se poate elimina până la 90% din murdăria transportată.